Discover the best of Alkmaar Deals

DISCOVER THE BEST OF ALKMAAR DEALS

Boek een verblijf van minimaal twee nachten in ons hotel en geniet van een ‘Discover the best of Alkmaar Deal’ t.w.v. € 40,--!

Zin om er even tussenuit te gaan? Alkmaar is de perfecte bestemming voor een stedentrip in Nederland. Een dagje Alkmaar is leuk, maar een meerdaags verblijf in Alkmaar is leuker! En nu helemaal aantrekkelijk; want boekt u tijdens de actieperiode, dan kunt u gebruik maken van een van onze 'Discover the best of Alkmaar Deals'.

Hoe werkt het?

Boek een verblijf bij ons van minimaal twee nachten in de periode 1 januari t/m 31 maart 2023.
Vraag minimaal 48 uur voor aankomst in Alkmaar uw deal aan via discoverthebestofalkmaardeals.nl en u ontvangt een bevestiging van gemaakte keuze.
Haal de gekozen deal op in Alkmaar bij de VVV, laat daarbij de bevestigingsmail van de deal zien en uw boekingsbevestiging.

U kunt kiezen uit drie deals:
  • Alkmaar in a box - een heerlijke box met lokale producten;
  • Alkmaar Cultureel - € 40,-- tegoed op een pas voor musea, bioscoop en horeca in Alkmaar;
  • Alkmaar Shopping - € 40,-- tegoed op een pas voor verschillende winkels en horeca in Alkmaar.

De aanbieding geldt voor boekingen met een verblijf in de periode 1 januari t/m 31 maart 2023. U kunt één deal kiezen per geboekte kamer. Het is belangrijk dat de deal van tevoren via discoverthebestofalkmaardeals.nl aangevraagd wordt, dit kan tot 48 uur voor aankomst in Alkmaar.

Let op, het formulier op onderstaande link, 'Boek nu!', dient pas ingevuld te worden na een directe reservering via www.collegehotelalkmaar.nl!

Boek nu!